Om du kommer åt din administratörs-sida men din frontend är vit så vet du ganska mycket om problemet. Och det är bra 😉

Första saken du ska göra är att byta tema till ett standard tema som twentyten, twentyeleven och så vidare. Prova sen att visa din sida igen?

Fungerar det? Vad bra, då vet du att problemet är ditt tema. Hur du sen gör beror lite på vad du har för tema. Om det är ett köpt tema så kontakta utvecklaren. Han/hon kommer då att vilja veta andra saker som vilka plugin du har på sidan. Svara då snällt på alla frågor – det hjälper alla andra (och dig själv).

Fungerar det inte? OK, då vet vi att felet inte är temat så nästa steg är att ta reda på om felet är något plugin. Här skulle jag inaktivera alla plugin på en gång.

Fungerar det? Vad bra, då vet du att det är ett plugin så nästa steg är att aktivera dem ett i taget tills du hittar vilket plugin som ställer till problem.

Fungerar det inte? OK, Då vet vi att ditt fel inte är ett tema eller ett plugin. Nu är det dags att gå vidare och slå på debug i wp-config.php och se om det går att få mer information.

 

 

 

Nästa inläggLäs fler artiklar

Karin H Olsson

Jag har en bakgrund som konstruktör inom realtidssystem, de system som finns inbyggda i bilar, flygplan mm. Sedan tio år är jag företagare. Utbildad systemvetare och beteendevetare och mitt intresseområde finns där människor och datorer möts. En dag förstår vi varandra ;)

Lämna ett svar