Det här tillägget har taigts bort från WordPress. Jag rekommenderar att du använder redirection istället

Det finns tillfällen när man ändrar permalänkar (URL:er) eller ändrar så pass mycket i strukturen på en webbsida så man står med STORA permalänks-problem. Det är aldrig roligt. Alternativet att i stort sett alla länkningar leder till att besökaren får en 404 (innehållet hittas  inte) är inte situation man vill ha.

Så då tänker man att det bara är att sätta igång med att redirecta post efter post, eller kategori efter kategori. Eller så ger man upp och tänker att det inte är värt besväret och låter saker vara som de är.

Själv brukar jag hamna i den här situationen av något av två skäl. Antingen så har jag flyttat en sida från Joomla till WordPress eller så har jag ändrat permalänks-strukturen i WordPress. Nu finns det ett plugin som magiskt löser alla problem. JA, det är konstigt men faktiskt så fungerar det. Ännu mer  underligt är att tillägget är sex år gammalt och inte uppdateras – men fungerar gör det.

Du hittar pluginet här med stora varningar för att det är föråldrat.

Nästa inläggLäs fler artiklar

Karin H Olsson

Jag har en bakgrund som konstruktör inom realtidssystem, de system som finns inbyggda i bilar, flygplan mm. Sedan tio år är jag företagare. Utbildad systemvetare och beteendevetare och mitt intresseområde finns där människor och datorer möts. En dag förstår vi varandra ;)

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar